top of page

Change Management

Hoe doen we het?

Onze aanpak voor verandermanagement is gebaseerd op de gerenommeerde Prosci-methodologie. Met het ADKAR-model als kern, bieden we een bewezen, gestructureerde benadering die zich richt op zowel de technische als menselijke aspecten van verandering. Dit zorgt ervoor dat uw organisatie niet alleen verandert, maar ook succesvol evolueert en groeit.

Voordelen van Change Management

Met de Prosci-methodologie als leidraad, begeleiden wij uw organisatie door complexe veranderingsprocessen met een duidelijke focus op mensen en resultaat. Onze aanpak zorgt voor structuur, meetbare vooruitgang en duurzame veranderingen die door de hele organisatie worden gedragen. Kies voor Talpa CC en ervaar hoe effectieve verandering eruitziet.

Onze Aanpak bij Change Management

Onze Aanpak: Jouw Partner in Change Management

Wanneer je met ons samenwerkt, brengen we de kracht van de Prosci-methodologie naar jouw organisatie. We beginnen met het creëren van bewustzijn over de noodzaak van verandering, bouwen aan het verlangen om deel te nemen, en geven jouw team de kennis en vaardigheden die nodig zijn. We ondersteunen je bij elke stap, zorgen voor blijvende versterking van de veranderingen en helpen je bij het realiseren van meetbare resultaten. Samen transformeren we uitdagingen in kansen.

Overzicht van de Aanpak 

Samenwerkingsmogelijkheden

Samenwerken kan op basis van korte termijn of langere termijn, op afstand of (nog beter) in house. 

Enkele mogelijkheden zijn:

  • Uittekenen change management strategie voor uw project: 

    • Succes bepalen: Project overzicht, PCT assessment, ADKAR model, CM Roadmap, Conclusie en next steps​

    • Impact in kaart brengen: Stakeholdermapping, Change impact analyse

    • Aanpak voorbereiden: Risico analyse, weerstand en tactieken identificeren, succesrollen en structuren bepalen, sponsorcoalitieplan, roadmap aligneren & plotten op tijdlijn van project.

  • Inhouse Change Management:

    • Vast dagen werken aan uw veranderproject in uw bedrijf. (per volledige dag/ 1 dag=8h)​

3stappenplan.jpg
Untitled-3.jpg
bottom of page