top of page

Workshops & Training

Ontwikkel je Team met Onze Workshops en Trainingen

We bieden je een breed scala aan workshops en trainingen die speciaal zijn ontworpen om jouw team voor te bereiden op de dynamische wereld van veranderingen binnen een organisatie. Onze aanpak richt zich op het verbeteren van communicatie, samenwerking en aanpassingsvermogen, zodat je team met vertrouwen en efficiëntie kan navigeren door elk veranderings- of groeiproces. 

Ons Aanbod

Standaard Trainingen

Flexibele workshops

 

 

Change Management & Resistance Management

Leer hoe je effectieve strategieën kunt ontwikklen om veranderingen te beheren en weerstand te overwinnen. We bieden je team de tools om verandering te omarmen en te integreren in de dagelijkse operaties. 

Coaching voor Leidinggevenden

Ontwikkel leiderschapsvaardigheiden die essentieel zijn voor het motiveren en begeleiden van teams door veranderende tijden. Onze training helpt leidinggevenden om effectief te coachen, beslissingen te nemen en een positieve impact te maken. 

 

Constructief en Mensgericht Leiden door Verandering

Verwerf de vaardigheden om constructief en doelgericht leiding te geven tijdens transformaties. Deze training helpt leidinggevenden om hun team te inspireren en te ondersteunen tijdens verandering, met een focus op het behalen van succesvolle uitkomsten. 

Onze workshops kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw organisatie. Of je nu een diepgaande sessie wilt over een specifieke uitdaging of een bredere aanpak zoekt, wij hebben de flexibiliteit om de inhoud op maat te maken.

Enneagram Workshops 

Verken het Enneagram als een krachtige tool voor persoonlijke en professionele groei. Deze workshops helpen teams om inzicht te krijgen in hun onderlinge dynamiek en geven handvaten voor effectievere interacties en betere teamcohesie.

Insights Discovery Workshops

Ontdek de kracht van zelfinzicht en verbeter de samenwerking binnen je team. Met Insights Discovery® leren deelnemers hun eigen gedragsstijlen en die van hun collega's beter te begrijpen, wat leidt tot verbeterde communicatie en samenwerking. 

 

Waarom Kiezen voor Onze Workshops en Trainingen?

  • Praktisch en toepaspaar: Onze sessies zijn gericht op het bieden van concrete, bruikbare vaardigheden en strategieën die direct in de praktijk kunnen worden toegepast. 

  • Focus op Communicatie en Samenwerking: We helpen je team om sterker te communiceren en beter samen te werken, cruciale aspecten voor succesvol veranderen.

  • Aanpassingsvermogen Versterken: We leren je team hoe ze flexibel kunnen blijven en zich effectief kunnen aanpassen aan nieuwe situaties en uitdagingen.

  • Flexibele Inhoud: Onze trainingen en workshops kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van jouw organisatie, waardoor ze relevant en impactvol zijn. 

Onze Aanpak

We geloven dat effectieve training en ontwikkeling verder gaat dan alleen kennisoverdracht. Onze workshops en trainingen zijn interactief, boeiend en ontworpen om blijvende impact te hebben. We gebruiken bewezen methodieken en inzichten om je team te versterken en te inspireren. 

We zetten onze expertise in om jouw team niet alleen voor te bereiden op verandering, maar om ze te helpen deze veranderingen met succes te leiden en te beheren. 

bottom of page